Ediția din acest an a Raliului Moldovei Bacău, programată vineri și sâmbătă, va reuni la start 44 de echipaje. „Mizăm pe o participare peste medie, care nu poate decât să ne bucure”, a punctat Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit, organizatorul competiției ce va conta ca etapă în Campionatul Național de Raliuri și care va face parte, în premieră, și din Trofeul European și Trofeul Balcanic.

Dintre numele care vor concura la cea de-a șaptea ediție a Raliului Moldovei nu lipsesc nici Simone Tempestini, nici Bogdan Marișca, nici Dan Gârtofan, nici Valentin Porcișteanu.

Alături de aceștia se va regăsi ca debutant în Raliul Moldovei Bacău prezentatorul TV al Antenei 1, Dani Oțil, care îl va avea în calitate de copilot pe Radu Gurămultă.

PUBLICITATE

Startul festiv al competiției va fi dat în această seară, în Bacău, prima probă fiind programată vineri dimineață, la Runcu.

Clou-ul Raliului se va consuma vineri, cu puțin după ora 18.00, cu SuperSpeciala ce se va derula pe circuitul stradal amenajat în centrul Bacăului.

Sâmbătă, după festivitatea de premiere, va avea loc un concert Holograf.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Onor primaria putea sa aiba bunul simt si sa anunte pe site si in presa care sunt zonele blocate de maretul eveniment.
    Sunt parcari si strazi inchise de care afli cand ajungi la fata locului.
    Poate a pus pe FB Necula ceva informatii dar nu suntem prieteni. Cum nici el nu este prieten cu orasul !

  2. De rasul curcilor, sa blochezi artere importante din centrul orasului, inca de joi dimineata si sa nu se intample nimic.De ce trebuie sa fie acest raliu, prin orasul si asa aglomerat, doar cei din primarie stiu.De ce trebuie sa su
    porte oamenii circul?

LĂSAȚI UN MESAJ