FOTO: Mihai Lungu

Ploile abundente din ultimele zile au facut ca o bucata de asfalt de pe drumul care leaga Buhociul de Dospinesti sa se surpe. Duminica dimineata, in jurul orei 4, pompierii au intervenit, la fel si cei de la Drumuri Nationale care au luat toate masurile pentru a opri circulatia si a remedia situatia.

“Totul este din cauza ploilor, a venit pârâul Bijghir cu putere si pamântul s-a surpat. Groapa avea 1,5 metri latime si lunga aproape pâna la mijlocul drumului. Totul se tinea in copertina de la asfalt”, a explicat viceprimarul Ioan Mocanu. Acesta sustine ca circulatia a fost reluata duminica, in jurul orei 11.

Alte probleme ar fi fost pe drumul care leaga Bibiresti de Buhoci, dar viceprimarul sustine ca nu stie despre ce e vorba. Soferii care au trecut prin zona au anuntat ca mai multi copaci sunt cazuti pe drumul judetean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ