Aplicația se numește „Bacău”, poate fi instalată atât de pe Play Store, cât și de pe App Store și prezintă o platformă ce dorește a înforma băcăuanii despre serviciile, evenimentele de la ora actuală.
„Bacău” este o aplicație înclusă într-un proiect personal de-al developerului Zaharia, un proiect ce prevede mai multe orașe, cum ar fi: Iași, Contanța, București, Sibiu, Cluj.

„Aplicația a venit cu ideea de a întâmpina tot ce înseamnă probleme în căutarea serviciilor: auto, sănătate, spa, fitness, aeroport. Pe lângă acest lucru, noi am vrut să punem accentul și pe faptul că în ultima vreme fiind foarte multe calamități, prin aplicație putem să trimitem un mesaj către toți utilizatorii pe care să îi înștiințăm de o anumită problemă –spre exemplu faptul că a dispărut cineva, s-a întâmplat ceva, e un incendiu. Trebuie să fie ceva în domeniul acesta care să ajute cetățeanul băcăuan.”, ne spune Zaharia.

Aplicația este atât pe Play Store, cât și pe App Store și se dorește a fi un cadrul altfel decât facebook.

PUBLICITATE

„Noi, în aplicația „Bacău”, avem un cetățean activ: Fii Activ!, așa i-am spus. E un fel de perete, cum e la facebook, în care fiecare persoană se poate loga cu contul de facebook și poate să introducă postări, comentarii, poze, video și chiar ne gândim să facem o postare gradată pentru serviciile care ne sunt oferite.”

Developerul spune că dacă numărul utilizatorilor va fi în creștere, și calitatea aplicației va fi îmbunătățită, oferindu-i-se băcăuanului ocazia de a participa la concursuri, diferite promoții, evenimente și chiar de a-și publica propria reclamă.

Zaharia Dorin Constantin este un developer băcăuan care lucrează la o companie canadiană, ce se ocupă cu crearea aplicațiilor. Compania se numește “Vaciniti Media” și crează aplicații sportive: fotbal, hockey, surf, etc.

Evelina Chirica


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Inca nu am instalat-o dar, daca este in genul lui civic alert in care am depus nenumarate solitari nu s-a rezolvat nici una. In parc tot stricate sunt toboganele pentru copii, rablele sunt tot acolo si gunoaiele de pe langa tomberoanele de pe strazile nationale sunt la fel. Am sa o incerc si pe aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ