2 decembrie 2023
ActualitateO nouă serie de bilete la tratament balnear

O nouă serie de bilete la tratament balnear

La mijlocul acestei săptămâni, Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a început vânzarea către pensionari și asigurați a biletelor de tratament balnear din cea de-a XIV-a serie din anul în curs. Pentru această serie, CJP Bacău a primit 156 bilete, din care 147 le sunt alocate automat unor pensionari și asigurați în sistemul public de pensii, care și-au exprimat dorința în scris de a merge la tratament balnear în luna septembrie. Celelalte 9 bilete (stațiunea Amara) sunt disponibile și vor fi scoase la vânzare liberă.

Locurile rezervate județului Bacău sunt în stațiunile 1 Mai, Amara, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Pucioasa, Sarata Monteoru, Saturn, Tușnad și Vatra Dornei. Persoanele cărora le-a fost repartizat un bilet trebuie să îl cumpere de la CJP Bacău până în 20 septembrie 2023.

După această dată, biletele rămase vor fi scoase la vânzare liberă, pe principiul ”Primul sosit, primul servit”. Beneficiarii vor trebui să aibă asupra lor recomandarea de la medicul de familie ori de la cel de specialitate, pentru tratamentul balnear pe care îl vor urma. În plus, persoanele cu dizabilități, pentru a beneficia de gratuitate, trebuie să prezinte la CJP Bacău certificatul de încadrare în grad de handicap și ”Programul individual de reabilitare și integrare socială” (original și copie).Acest document se obține de la Comisia Jedețeană de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte. Pentru această serie, sejurul (ziua de plecare în stațiune) începe în 27, 28, 29 sau 30 septembrie, data fiind stabilită de fiecare hotel. Să mai notăm că următoarea serie va debuta în 13, 14, 15 sau 16 octombrie 2023.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri