Premergator zilei de 1 IUNIE, la Sport Club Municipal Bacau a fost mare sarbatoare, o surpriza pusa la cale de antrenorii Vasilica si Corneliu Agop gimnastelor pe care le pregatesc, o surpriza totodata pentru parintii acestora care, in mod uzual, nu au voie sa intre in sala de antrenamente.

Chemati pentru o activitate „altfel”, duminica, 29 mai, la amiaza, parintii si gimnastele au avut parte de bucurii nebanuite. Copiii au fost intampinati de catre antrenori cu cadouri si baloane colorate, iar invitatul supriza al evenimentului a fost chiar… Mikey Mouse, imbratisat si inconjurat de micutele atlete din prima secunda in care personajul si-a facut aparitia in sala.

Parintii, la randu lor, din tribune, s-au putut bucura de copiii lor care, sub indrumarea antrenorilor, le-au aratat concret cu ce se ocupa ei la antrenamente. O surpriza minunata a fost din partea echipei gimnastelor de performanta care, intoarse de curand cu medalia de bronz de la Campionatele Nationale de Gimnastica de la Buzatu, a oferit un adevarat spectacol de gratie in care se citeste multa ambitie si munca.

Cei doi antrenori nu au omis sa vorbeasca parintilor despre ce inseamna performanta, sa-i felicite pe copii si pe parinti pentru ca au inteles cat de importanta este miscarea – chiar daca nu toate gimnasetele vor ajunge sa faca performanta, dar si ca SCM Bacau, tot in numele performantei, are nevoie de sustinere puternica din partea administratiei locale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ