Lânga podul de la Serbanesti, in Bacau, se pregateste constructia unui nou sens giratoriu. De fapt, este a doua tentativa de a amplasa un giratoriu in acel punct, dupa ce anul trecut s-a renuntat pentru ca gaselnita mai mult incurca.

De data asta, sensul giratoriu a fost tras mai spre benzinarie si se spera ca va face minuni in traficul din zona. Drept este ca intersectia respectiva este destul de dificila si este nevoie de o schimbare.
Problema este, insa, cum se va face aceasta modificare.

Pentru ca daca se face ca la giratoriul de la Colegiul Economic, nu va fi bine. Si nu ma refer la guguloiul care troneaza in mijlocul intersectiei, ci la faptul ca, atunci când intra un autobuz in sensul giratoriu, celelalte masini trebuie sa faca loc. Si asta pentru ca autobuzul abia incape sa ocoleasca OZN-ul din centrul intersectiei.

PUBLICITATE

Asadar, ramâne de vazut ce se va intâmpla cu sensul giratoriu de la benzinaria din Serbanesti si cât va rezista de data aceasta…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Lasind la o parte ca sunt facute prost si soferii care au de facut un giratoriu nu prea stiu cum sa le abordeze cu toate ca e destul de simplu, e impresionant cum intra ca berbecii in giratoriu ca si cum ar fi o tarla.

LĂSAȚI UN MESAJ