Tinerii liceeni bacauani care formeaza trupa de teatru Nobody’s Group provoaca publicul larg la vizionarea spectacolului #Selfie, realizat in totalitate de ei. #Selfie, despre care tinerii actori spun ca „nu e doar o poza, este o poveste”, este un spectacol care aduce in atentia publicului provenit din categorii diferite de varsta, profesie si statut, probleme specifice adolescentei, probleme de multe ori ignorate de familie, scoala, societate.

„Opt personaje, opt adolescenti in ultimul an de liceu, opt tineri diferiti, fiecare dominat de un anumit tip de personalitate, fiecare confruntandu-se cu propriile lui probleme existentiale: de la presiunea bacalaureatului, singuratate, pana la certuri familiale, iubire… despre aste este vorba foarte pe scurt, in Selfie”, spun membrii trupei Nobody’s Group. Spectacolul se joaca sambata, 27 martie 2016, de la orele 19, la Teatrul Municipal Bacovia.

Vor da viata peronajelor din #Selfie tinerii liceeni Raluca Ciuperca, Andrei Balaban, Dumitra Iancu, Delia Dobreanu, Vlad Isaila, Teona Harja, Bogdan Postolache, Adina Todarca, Ana-Maria Roman, Malina Cretu, Ionut Feraru, Delia Palade.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ