Având în vedere discuțiile privitoare la încheierea unui nou contract colectiv de muncă pentru anul în curs, precum și situația socio-economică a operatorului S.C. CRAB S.A., salariații S.C. CRAB BACĂU S.A. sunt invitați în ziua de joi, 23 mai 2019, începând cu ora 17.00 la sala mare de la Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău (CAEx) la o discuție aprofundată vis-a-vis de subiectele mai sus menționate.

Facem precizarea că la întâlnire vor participa factori decizionali locali, conducerea S.C. CRAB S.A., membrii consiliului de administrație și reprezentanții din A.G.A.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a discuta transparent, cu datele pe masă, despre S.C. CRAB S.A. și viitorul acestui operator de utilități.

Menționăm, de asemenea, că solicitarea Sindicatului Liber Independent Compania de Apă Bacău, de a organiza o adunare publică în data de 23 mai 2019, ″în fața Primăriei″, a fost analizată în cadrul Comisiei de avizare a manifestațiilor publice și a fost respinsă constatându-se nerespectarea în totalitate a prevederilor art.7 din Legea nr.60/1991 în ceea ce privește termenul de ″cel puțin 3 zile înainte de data desfășurării″, având în vedere incapacitatea locației solicitate pentru participarea unui număr de 100 persoane în paralel cu asigurarea unui trafic pietonal fluent, precum și lipsa unor date de contact (respectiv numere de telefon, adrese de e-mail).

Alte articole