Incendiu la o casă în comuna Nicolae Bălcescu

0

În cursul zilei de ieri, 21 martie, în jurul orei 18:30, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în satul Nicolae Bălcescu, comuna Nicolae Bălcescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuința unei femei, în vârstă de 56 de ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat șapte pompieri militari salvatori, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

La sosirea la locul evenimentului, echipajul a constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei de locuit, cât și la o anexă.

De menționat este faptul că în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 19:30.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile, au ars o aproximativ 50 mp acoperiș locuință, precum și bunuri și lemne de foc aflate în interiorul magaziei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ