Astăzi a debutat la Bazinul de Înot din Bacau ediția 2017 a Campionatului Național de Înot, eveniment la care participă cei mai buni 385 de sportivi de la 53 de cluburi din țară.

Prima reuniune, cea a calificărilor, a debutat la ora 10.00 și a consemnat și primul record național doborât.

Reușita i-a aparținut lui Daniel Martin de la SCM Bacău, care a stabilit un nou record național în proba de 100 m fluture cu timpul de 54’ 50”, pentru ca în reuniunea de dupa-amiază, de la ora 17.00, să-și doboare propriul record la aceiași proba cu timpul de 54’29”.

PUBLICITATE

Daniel Martin a concurat in proba de tineret dar recordul i-a fost omologat la categoria juniori. Sportivul de la SCM a mai obtinut un loc II in proba de 50 m spate la seniori si locul I la tineret in aceiasi proba.

Alte rezultate importante ale sportivilor bacauani au fost obtinute de Rares Druga de la CS Stiinta Municipal care s-a clasat pe locul III in proba de 50 m spate juniori si Ariana Dodita, de la aceeasi grupare sportive, care s-a plasat pe locul III la 100 m fluture junioare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ