Jandarmi, luptatori anti-tero si angajati ai unei firme de paza au fost prezenti, miercuri, dupa-amiaza, pe Aeroportul International Bacau, pentru a asigura securitatea jucatorilor de la echipa de fotbal Maccabi Haifa.

Prezenta militarilor inarmati cu arme automate pe aeroport a creat panica printre pasagerii cursei Bacau – Roma, care asteptau check-in-ul si care nu stiau ce se intâmpla.

Fotbalistii au venit din Israel pentru a sustine runda a doua a meciului din Europa League, cu Astra Giurgiu.

PUBLICITATE

Echipa israeliana s-a imbarcat in doua autocare intr-o zona protejata, jucatorii fiind feriti de contactul direct cu pasagerii aflati pe aeroport.

Meciul este programat joi seara, de la ora 19.00, pe stadionul din Piatra Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. nu e rau ca cineva se mai gandeste si la siguranta noastra,ar fi pacat sa fim un al doilea exemplu dupa cel de la bulgari.Bravo celor care gandesc asa,pacat ca sunteti putini.Va felicit si va dorim sanatate si un sincer..AVEM ONOAREA SA VA VEDEM PRINTRE NOI.

LĂSAȚI UN MESAJ