Prima ediție a Festivalului ,,Armonie de sunete și culoare într-un început de toamnă Slăniceană” va deschide, în perioada 8-9 septembrie, sezonul de toamnă în stațiunea Slănic Moldova. Evenimentul este organizat de primăria orașului și de Asociația MONTPESA.

În deschidere, sâmbătă, 8 septembrie, în Foișorul de muzică din Parcul stațiunii balneoclimaterice „Slănic Moldova” va avea loc un spectacol special creat de soprana Alis Făiniță și de Mugurașii Agășului.Pe toată perioada festivalului, membrii Asociației MONTPESA, vor pregăti expoziții și prezentări de preparate tradiționale specifice zonei Slănic Moldova. Totodată, întreprinzătorii zonei vin cu oferte de nerefuzat pentru această perioadă a sezonului.

„În semn de fidelizare a vizitatorilor noștri, dacă ei vor trimite pe adresa noastră trei poze făcute din același loc în momente diferite care să ateste că au vizitat tot de atâtea ori în acest început de toamnă stațiunea Slănic Moldova, vor primi un tichet de parcare gratuit pentru tot anul viitor” – au precizat organizatorii.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE