Festivalul Luminii, programat sa aiba loc, astazi, a fost amanat de organizatori. Conform unui comunicat primit la redactie, vremea nefavorabilă din ultimele ore și prognoza meteo pentru această seară au obligat organizatorii să amâne evenimentul pentru data de 29 mai.

Stirea originala:

Cercetasii României organizeaza si in acest an, in Bacau si in toata tara, Festivalul Luminii. Evenimentul are loc duminica, 8 mai, intre orele 17.00 – 22.00, iar la nivel local se desfasoara in Parcul Cancicov.

Organizat in fiecare an in aceeasi zi, simultan in mai multe localitati din România, Festivalul Luminii, spun organizatorii, are menirea ca pentru o zi macar, sa creeze „un spatiu linistit, de deconectare a participantilor de la agitatia vietii de zi cu zi pentru aminti ca lucrurile marunte din jurul lor le pot face clipa, ziua si viata mai bune”.

In seara amintita, aleile Parcului Cancicov din Bacau vor fi luminate cu candele confectionate de voluntari ai Cercetasilor, dar si voluntari externi din alte organizatii non-guvernamentale sau simpli cetateni. De asemenea, pe tot parcursul evenimentului vor avea loc ateliere pe diferite teme la care bacauanii vor putea participa pentru a implini mesajul Festivalului, „Redescopera frumusetea lucrurilor marunte!”. Parteneri ai cercetasilor sunt Primaria Bacau, Centrul Regional Antidrog, Fundatia Sf. Ioan Bosco, ADA, „Un zâmbet”, Crucea Rosie. Si-au anuntat intentia de participare circa 700 de bacauani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ