VIDEO: Eliberarea balaurului

18

Un pescar din Onesti (Eduard Durlan), a prins un un somn de peste 70 de kilograme si 230 de cm in lacul Beresti. Videoclipul prezinta momentul in care pescarul reda “monstrul” ecosistemului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

18 COMENTARII

  1. Cu tot respectul,ecosistemul este distrus de catre om.Somnul are origini foarte indepartate in Romania(cel putin din Antichitate).Niciodata nu a produs dezechilibre ecologice.Omul,da!Felicitari pescarului,daca ar fi mai multi ca el,probabil ca am avea ce pescui prin judetul nostru.

  2. acest baiat istet vinde tot pestele care il prinde. are clienti care il asteapta acasa si vinde la oamenii care stiu ca pestele e prins pe siret si nu e de crescatorie. in ziua in care la prins pestele asta nu a avut clienti el fiind foarte mare si era greu de dat. baitu istet lucreza cu sonar barca si scule profesioniste.un mic braconier. bravo pt laude . un film bine facut fals

  3. Gioni 46 ani….daca lucrezi cu scule Profesioniste,sonar si barca nu înseamnă ca esti braconier,braconier e cel cu plase,cel ce folosește curent si multi alții….asa ca nu vb fără sa știi…. si un peste mare se poate da bucăți sau chiar sunt clienți care vor asa mare…oare esti unul dintre clienții lui de știi asa multe??? ??

LĂSAȚI UN MESAJ