Publicul bacauan iubitor de muzica folk are toate motivele sa-si lase loc liber in agenda pentru sfarsitul acestei saptamani.

Vineri, 5 august, Ducu Bertzi si prietenii concerteaza in premiera la Villa Borghese, local cunoscut deja pentru serile de folk pe care, de doi ani, le organizeaza. Artistul Ducu Bertzi (voce&chitara) va fi insotit de alte doua nume mari are scenei romanesti de profil, Constantin Neculae (voce&chitara), respectiv Tavi Iacob (keyboards), concertul pregatit pentru bacauani urmand sa se desfasoare pe durata a doua ore, incepand cu ora 20.00.

„In traditia serilor folk pe care le oferim de doi ani – lunea si vinerea folkul nu a lipsit niciodata – ne bucuram ca vom avea pe 5 august asemenea oaspeti. De asemenea, ne pregatim si pentru un alt oaspete important, artistul Adrian Sarmasan, care va concerta la noi pe 17 septembrie.

PUBLICITATE

In afara de oaspetii din afara, in fiecare seara de luni si vineri, bacauanii care iubesc muzica folk ii pot asculta aici pe artistii nostri locali, Florin Tutuianu, Titi Trandafir, Iulian Cintea, maestrul Marcel Balan, dar nu numai ”, ne-a spus Talal Hamad, Villa Borghese din Bacau.

Bacauanii care doresc sa prinda „loc in fata” la concertul sustinut pe 5 august de artistii Ducu Bertzi, Constantin Neculae si Tavi Iacob, pot face rezervari din timp la numarul de telefon 0747.644612.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ