Compania Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, inaugurează vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitală (al 53-lea din rețeaua națională).

Noul magazin din București a fost construit pe Bulevardul Ghencea, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 59.000 mp, în urma unei investiții totale în valoare de 29 de milioane de euro. Este al doilea magazin Dedeman din Sectorul 6 al Capitalei.

Cu o suprafață construită de peste 18.000 mp, Dedeman Ghencea îi așteaptă pe bucureșteni cu o echipă formată din 220 de angajați, cu peste 45.000 de produse disponibile la raft, dar și cu numeroase soluții și servicii complementare.
În zona exterioară au fost amenajate 631 de locuri de parcare, dar și spații verzi desfășurate pe o suprafață de peste 17.500 mp.

Pe acoperișul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază deja de energie verde obținută pe baza energiei solare.
Magazinul pune la dispoziție și 4 stații duble de încărcare a mașinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 mașini.

„Să fii cât mai accesibil într-un oraș mare și aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv, dar și o dovadă de preocupare față de clienți și față de timpul lor. Încă de la început ne-am propus să deschidem în București un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute.”
Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman

 PUBLICITATE