Luni dimineaţă, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din satul Scurta, comuna Orbeni, a fost găsit mort, la marginea localităţii, cu multiple semne de violenţă pe corp.

Imediat au fost alertate autorităţile, iar la faţa locului au ajuns pentru cercetări mai multe echipaje de poliţie şi un procuror criminalist, zona unde a fost găsit cadavrul fiind izolată.

La scurt timp, doi indivizi, unul de 17 ani şi celălalt de 48 de ani, care lucrau pentru o firmă la exploatarea lemnului din pădurea din zonă, au fost conduşi la audieri, după ce s-a stabilit că, în urmă cu câteva zile, ar fi avut un conflict verbal cu fratele victimei la un bar din sat, iar tânărul de 35 de ani ar fi intervenit atunci în apărarea lui.

Duminică seară, cei doi ar fi mers la locuinţa victimei, care ulterior nu ar mai fi fost de găsit. Rudele l-au căutat pe tânăr prin localitate şi prin pădure, dar au dat de el abia dimineaţă pe marginea drumului, unde zăcea fără suflare şi plin de sânge.

Cauza exactă a morţii sale se va stabili în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti, ancheta fiind în desfăşurare.PUBLICITATE