24 iulie 2024
ActualitateCNAIR a semnat contractul pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov-Bacău

CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov-Bacău

Astăzi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a făcut un pas important în direcția construcției Autostrăzii Brașov-Bacău (#A13) prin semnarea contractului pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate. Această autostradă, cu o lungime de 164 de kilometri, va asigura legătura între Moldova și Transilvania.

Proiectul a fost atribuit unui proiectant român, care are la dispoziție 24 de luni pentru a finaliza studiul. Contractul are o valoare de 81,20 milioane de lei (fără TVA), finanțarea fiind asigurată prin Programul Transport.“S-a făcut un nou pas important pentru construcția Autostrăzii Brașov-Bacău! CNAIR a semnat astăzi contractul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției celor 164 de km ai acestei autostrăzi care asigură legătura dintre Moldova și Transilvania,” a declarat Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Semnarea acestui contract reprezintă un pas esențial în demersurile de îmbunătățire a infrastructurii de transport din România, facilitând astfel conexiunile rutiere între regiuni și contribuind la dezvoltarea economică a zonei.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri