Urmând evenimentelor de sarbatoare ce au debutat la inceputul acestei veri cu sfintirea Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” din municipiul Bacau, preotii si enoriasii parohiei “Sfintii Voievozi Mihail si Gavril” din cartierul Serbanesti mai fac un pas in miunca lor de ctitorire.

Miercuri, 2 septembrie, Centrul educational-catehetic “Didascalos” se deschide catre beneficiarii sai in prezenta ierarhului locului, Inaltpreasfintitul Ioachim, arhiepiscop al Romanului si Bacaului. “Zilnic, in cadrul acestuia, se vor putea pregati 10 – 15 elevi din parohia noastra, in special cei din clasele a VIII-a si a XII-a, acestia beneficiind de sali de studiu echipate la cel mai inalt standard, la care se adauga un laborator de informatica si un atelier de pictura” a precizat preotul-paroh Adrian Ghinea.

Evenimentul inaugurarii va fi precedat de savârsirea Tainei Sfântului Maslu in lacasul de rugaciune al Parohiei Serbanesti, incepând cu ora 17.00. Rugaciunile vor fi rostite de IPS Ioachim, insotit de un sobor de preoti bacauani, in prezenta beneficiarilor acestui proiect educational si a profesorilor-voluntari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ