Ce facem în weekend?

Premieră cinematografică: Călugărița: Misterul de la manăstire. Denul filmului: Horror, Mister, Thriller. Regia Corin Hardy. Un film nerecomandat copiilor sub 15 ani.

Teatru: Sâmbătă la 19.00 Premieră: „Steaua fără nume”, adaptare după Mihail Sebastian. Regia artistică: Gheorghe Balint. Duminică de la ora 11.00, „Regele Mincinoșilor”; regia și scenariul: Gheorghe Balint. De la ora 19.00, „Steaua fără nume”.

Festivalul de muzică Adbacum începe de vineri, de la ora 18.00 și ține până duminică la ora 12.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții.

Festivalul Zilele Parcului Gherăiești, sâmbătă și duminică de la ora 14.00.

Festivalul Salonul de Folk & Blues, în Piața Tricolorului, vineri de la ora 17.00, sâmbătă de la 16.00 și duminică de la ora 12.00. Un festival cu 50 de artiști de gen.

Sâmbătă, de la ora 14.00, la Biblioteca Județeană „C. Sturdza”, muzică, umor și caricatură cu Costel Pătrășcan și Daniel Iancu.

Concerte Street Food Festival: în Parcul Cancicov.
vineri – Soul Serenade, Rockabella și Cuibul,
sâmbătă – Next Ex, Lucia și Grimus.
duminică – Kosmic Blues și Ana and The Changes.

Proiecții cinematografice Street Food Fesival:
În Parcul Cancicov – vineri, Haute Cuisine; sâmbătă, Chef și duminică, Big Night. Filmele sunt programate pentru ora 21.30.

Sport: duminică, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor se va disputa meciul de handbal feminin dintre Știința Bacău și HCF Piatra Neamț, joc ce contează pentru etapa I din Divizia A.
Florin Ștefănescu