22 mai 2024
ActualitateSediul PNL va fi transformat de Primăria Bacău în centru pentru tineret

Sediul PNL va fi transformat de Primăria Bacău în centru pentru tineret

Tinerii din Bacău vor beneficia de un centru modern în care să-și desfășoare activitățile. Acesta va fi organizat de Primărie în fostul sediu de partid al PNL, odată cu evacuarea formațiunii din imobilul situat pe strada Vasile Alecsandri.

Proiectul transformării imobilului în centru de tineret este mai vechi, în condițiile în care Primăria Bacău și-a asumat, prin proiectul „Bacău – Capitala Tineretului” în România, construirea unui astfel de centru, într-o locație propice.

„Tinerii Bacăului merită un centru pe măsura angajamentelor pe care ni le-am asumat prin proiectul «Bacău – Capitala Tineretului» în România. Primăria va reabilita respectivul imobil și-l va dota astfel încât exigențele tinerilor să fie pe deplin împlinite”, a declarat primarul Cosmin Necula.PNL plătea o chirie simbolică

Surse administrative au confirmat pentru cotidianul Deșteptarea că, în ultima jumătate de an, PNL a tot căutat un sediu nou pentru partid, accesând în acest sens mai mulți oameni de afaceri, unii dintre aceștia apropiați de organizația liberală în perioada administrației Stavarache.

PNL a condus destinele Municipiului Bacău vreme de 12 ani (2004 – 2016), fiind singurul partid important care își avea sediul într-un imobil al municipalității, plătind o chirie lunară modică pentru sediu. Se relatează că pentru vila din centrul Bacăului, pe strada Vasile Alecsandri, chiria plătită era sub 200 de euro, cât pentru un apartament mai răsărit.

Aceasta, în condițiile în care celelalte formațiuni politice din Bacău stau cu chirie la privat, plătind în fiecare lună un preț la nivelul pieței.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri