18 mai 2024
SportBacău găzduiește Crosul Olimpic pentru toate categoriile de vârstă și abilități

Bacău găzduiește Crosul Olimpic pentru toate categoriile de vârstă și abilități

Pe data de 2 iunie 2024, Direcția Județeană de Sport Bacău, în colaborare cu Primăria Municipiului Bacău, Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Academia Olimpică Română – Filiala Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău, va organiza un eveniment sportiv de amploare – Crosul Olimpic.

Evenimentul va debuta la ora 10:00, cu startul dat de la Statuia lui Ștefan cel Mare, situată în centrul municipiului Bacău. Categoriile de vârstă pentru participanți sunt variate, încurajând astfel implicarea tuturor în acest eveniment:

  • Copii, cu subcategorii pentru clasele 0-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12.
  • Categoria 19-35 ani.
  • Categoria 35-45 ani.
  • Categoria peste 45 ani.
  • Categoria persoanelor cu dizabilități motorii, inclusiv cu folosirea carucioarelor.

Traseul crosului se va desfășura pe strada Nicolae Bălcescu și strada Mărășești, între Policlinica Veche și statuia lui Ștefan cel Mare. Distanțele parcurse vor varia în funcție de categoria de vârstă și de abilitățile concurenților, asigurând astfel o participare inclusivă și accesibilă pentru toți doritorii.Evenimentul reprezintă o oportunitate nu doar pentru promovarea activității fizice și a unui stil de viață sănătos, dar și pentru consolidarea comunității prin participare și implicare într-un scop comun: susținerea valorilor olimpice și promovarea unui spirit sportiv activ în rândul locuitorilor din Bacău și nu numai.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri