– descoperirea macabră a fost făcută de un băcăuan, care făcea măsurători pe un teren viran de pe Calea Moldovei, din municipiul Bacău

La un moment dat, omul a simţit miros de cadavru şi într-o clădire părăsită de pe acel teren a descoperit trupul neînsufleţit al unei persoane, aflat în stare avansată de putrefacţie.

La faţa locului au ajuns criminaliştii, care au ridicat probe şi încearcă să stabilească identitatea victimei.

Cadavrul nu mai este întreg, cel mai probabil după ce a fost mâncat de câini, şi le va fi destul de greu anchetatorilor să afle cine este.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Judeţean Bacău pentru ca legiştii să efectueze necropsia şi să stabilească care a fost cauza morţii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Mi se păruse mie suspect un miros de mort ieri, 19 mai, când mergeam de-a lungul căii ferate de la Bariera la Gheraiesti înspre oraș…

LĂSAȚI UN MESAJ