Bacău: Bătaie în fața Colegiului Economic

0

Un bărbat în jur de 50 de ani a ajuns miercuri, la amiază, la spital cu traumatisme în zona capului, după ce, în timpul unei altercații în plină stradă, cu un alt cetățean, a fost lovit cu un obiect contondent.

Incidentul s-a petrecut chiar în fața Colegiului Economic ”Ion Ghica” din Bacău. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău s-a deplasat la locul indicat, pentru acordarea îngrijirilor specifice.

”A fost vorba despre o agresiune între două persoane, în urma căreia una dintre ele a fost lovită cu un obiect contondent. Cetățeanul a fost găsit în stare conștientă, i-a fost oprită hemoragia, a fost pansat și transportat la spital pentru investigații amănunțite”, a spus dr. Adrian Colibaba, director medical Serviciul de Ambulanță Județean Bacău.

PUBLICITATE

Cetățeanul, se pare, consumase și ceva alcool, înainte de incident.

FOTO: Mihnea Duma

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ