Furtuna face pagube în Bacău

0
Un copac s-a prabusi la Gheraiesti / FOTO: Mircea Ailincai

Furtuna din aceasta dupa-amiaza a inceput sa faca pagube atat in municipiul Bacau cat si in judet.

Autoritatile au anuntat scurgeri importante pe afluentii mici ai Trotusului, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie.

La Comanesti s-a semnalat inundarea unei curti pe strada Dumbravei.

FOTO: Daniela Stefanescu
PUBLICITATE

Un copac s-a prabusit peste podul de acces in Parcul Gheraiesti. Tot in zona parcului Gheraiesti a cazut si un stalp de telefonie.

FOTO: Mircea Ailincai

Alti doi copaci au cazut pe strazile Garii si Gheorghe Donici din Bacau.

In mai multe zone din oras se semnaleaza intreruperi ale furnizarii energiei electrice.

La Darmanesti a plouat cu gheata / FOTO: Teodor Despa

Pompierii monitorizeaza cursurile Slanicului si ale Trotusului.

O curte a fost inundata in cartierul Ciresoaia din Slanic Moldova.

In comuna Racova / FOTO: Gaby Butnaru

Un copac a cazut peste o masina pe strada Stadionului, in Onesti. Pompierii au intervenit si au degajat copacul; autoturismul nu a suferit avarii.

Buhusi:

Cinci curti au fost inundate in satul Poiana Sarata din comuna Oituz.

Un copac a cazut pe o cale de acces de pe strada Miron Costin, din Bacau.

Onesti: RAJA a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Portocaliu, averse meteo periculoase care local depasesc 35 l/mp, intensificari de vant, grindina si descarcari electrice, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă astăzi, 21.06.2017, între orele 14:25-16:30.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă în municipiul Onești.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numerele de telefon: 0241.924; 0370 481 839; 0370481838.

Echipajele ISU actioneaza pentru evacuarea apei din curtea gradinitei cu program normal str. N. Balcescu, oras Slanic Moldova.

Ferastrau, Oituz / FOTO: Amariutei Marian

La aceasta ora doamna prefect Maricica Cosa impreuna cu domnul subprefect Valentin Ivancea se afla impreuna cu reprezentantii IPJ Bacau in comuna Oituz datorita faptului ca traficul este îngreunat pe DN 11.

Slanic Moldova: 30 de gospodarii afectate (curti si beciuri), 2 strazi colmatate si un drum local afectat. Se actioneaza la evacuarea apei.

La Slanic Moldova actioneaza 21 de pompieri cu 2 autospeciale, 1 microbuz, 3 motopompe. De asemenea, in zona actioneaza SVSU Slanic Moldova cu 10 voluntari si 3 buldoexcavatoare, 1 autobasculanta, 1 autospeciala de interventie si 1 autoturism de teren.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ