Alternativa ieftină la piscinele din Bacău, Ștrandul Letea, aparținând municipalitătii, s-a deschis oficial, luni, 19 iunie.

Accesul publicului este permis în fiecare zi a săptămânii, între orele orele 09.00-19.00.

Tarifele sunt neschimbate față de anul trecut: 3 lei pentru copii și 5 lei pentru adulți.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Poate nu mai chinuiti locuitorii din cartierul Letea cu lipsa de apa! A fost promis acestor cetateni ca se va executa o instalatie de alimentare cu apa, separata de locuitorii cartierului. Vorbe…ca de obicei! Ne spalam la lighean!

  2. De 13 ani ne chinuie Primaria Bacau cu lipsa totala de apa noaptea, pe toata perioada verii din cauza acestei mizerii de strand, unde vin si se scalda toti nespalatii. Am facut demersuri scrise si verbale, dar am primit promisiuni. E clar ca primarul si consilierii nu stiu cum e sa nu te poti spala noaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ