21 iunie 2024
EconomieAl X-lea regal de agricultură inteligentă în Bacău

Al X-lea regal de agricultură inteligentă în Bacău

Producătorul băcăuan de fertilizanți de înaltă calitate marca Agrisol, compania Romchim Protect, organizează, joi, 10 august, a zecea ediție a Simpozionului internațional  „Soluții științifice inovatoare în agricultură”.

Simpozionul, care va avea loc în locația „Podu’ cu Lanțuri”, va fi deschis de fondatorul și CEO-ul companiei Romchim Protect, Ioan Neculcea, cu prezentarea „Focus pe optimizarea nutriției plantelor prin cercetare și noi tehnologii – inovația booster-ului Nutricharge”. Aceasta va fi urmată de „Provocări în fitotehnia românească, pe fondul schimbărilor climatice din ultima vreme” – prezentată de Maria Toader, profesor conferențiar pentru agro-fitotehnie și agricultură ecologică la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București – și de „Managementul fermei, de la o agricultură a oportunității venitului, la o agricultură a planificării și a gestiunii riscurilor și costurilor” – prezentată de Florin Constantin, Founder Executive.Sesiunea de comunicări va fi precedată de o vizită a participanților la simpozion la fabrica Romchim Protect, din Filipești. Iar la finalul simpozionului va avea loc un scurt recital de jazz susținut de solista Ozana Barabancea.

Romchim Protect produce o gama largă de îngrășăminte complexe, îngrășăminte foliare, degivranți, agenți de deszăpezire, soluții ignifuge, biostimulatori agricoli, rășini epoxidice, vopsea pentru marcaj rutier, pardoseli epoxidice, pardoseli decorative, membrane lichide de hidroizolație, lacuri etc.

Fabrica de fertilizanți lichizi și hidrosolubili de la Filipești are capital integral românesc și instalații smart (specifice, accesibile, moderne), automatizate complet. Rețetele fertilizanților Agrisol România sunt brevete proprii ale echipei de la Filipești.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img