11 decembrie 2023
EconomieAerostar va semna, vineri, un contract pentru mentenanță la avioanele F-16

Aerostar va semna, vineri, un contract pentru mentenanță la avioanele F-16

  • la eveniment va participa și Secretarul General al NATO, Mircea Geoană 

Vineri, 17 noiembrie, la compania Aerostar va fi semnat contractul de colaborare cu compania Derco Aerospace (parte a grupului Lockheed Martin). Contractul are ca obiect transferul tehnologic pentru reparațiile de nivel D ale echipamentului Avionului F-16.

La eveniment și-a anunțat prezența și Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană – ne-a informat ofițerul de comunicare al Aerostar, Elena Costache.

De mai bine de 40 de ani, Derco oferă suport logistic și tehnic pentru aeronavele cu aripi fixe. Este lider în industria de profil și oferă o suită de soluții de management al flotei aeriene, inclusiv distribuția de piese de schimb, soluții logistice, servicii de reparații și revizii și soluții tehnice. Derco sprijină eforturile militare globale în 65 de țări și menține unul dintre cele mai mari și mai diversificate stocuri de piese de schimb pentru avioane din lume, inclusiv peste 20.000 de piese unice în stoc.Mircea Geoană va efectua, întâi, o vizită la Iași, unde va participa la dezbaterea „Securitate economică și inovare pe flancul estic al NATO și al UE”, organizată de Camera de Comerț Iași”.

La Bacău, Secretarul General Adjunct al NATO va vizita, Aerostar și Baza 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu”.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri