Ziua Internațională a Sportului de masă

1

Ziua de 6 aprile este cunoscută în lume ca Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, iar acest moment nu a trecut neobservat în Bacău. Baza sportivă a Universității „Vasile Alecsandri” a găzduit un eveniment organizat de Facultatea de Sport, aflat anul acesta la cea de-a doua ediție, la care au participat, pe lângă cadrele universitare și studenții de la „sport”, elevi din ciclul primar de la Școala Generală nr.10 și de la Colegiul Pedagogic.

Am inițiat un proiect, este vorba despre Alternative pentru promovarea exercițiului fizic în rândul elevilor, un proiect care celebrează Ziua Mondială a Activităților Motrice. Am organizat 12 ateliere cu jocuri de mișcare, parcursuri aplicative, reprize de zumba și de badminton.

Intenția noastră a fost să organizăm acest eveniment la o amploare mai mare, dar, prognoza meteo ne-a tăiat puțin aripile și ne-am rezumat doar la activitățile organizate pe baza noastră sportivă. Acest proiect a fost finanțat de Ministerul Educației”, a declarat conf.univ.dr. Tatiana Dobrescu (foto), inițiatoarea proiectului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ