După două deplasări la Viitorul Reghin-locul trei și la Universitatea Alexandria – liderului Ligii 1, Pisicile Roșii evoluează pentru prima dată în acest retur pe teren propriu contra unei echipe care a știut să adune puncte.

„Pentru noi e un meci foarte greu mai ales că avem probleme de lot, dar suntem încrezători că vom obține victoria. Chiar dacă am piedut primele două jocuri din retur, 1-0 – la Reghin și 3-1 – la Alexandria, jocul echipei e în progres, iar ăsta e scopul principal al nostru. E adevărat că trebuie să adunăm și puncte și începând de sâmbătă o să ne intereseze și tabela de marcaj, la finalul meciului – Cătălin Cojocaru – manager Pisicile Roșii. ”

Andreea Bujor: „În tur, formația din Craiova ne-a învins cu 2-0, la capătul unui joc pe care l-am pierdut pe mâna noastră. Pot spune că ne-am bătut singure, dar a trecut. Am învățat din greșeli și acum e timpul să ne luăm revanșa.”

PUBLICITATE

Roxana Mateuță: „Fotbalul e cel mai frumos sport, iar noi suntem o echipă tânără care se maturizează de la un joc la altul. Avem nevoie de timp pentru a ajunge acolo unde ne este locul. Chiar dacă sunt la început drum, sper ca sâmbătă să sparg gheața și marchez primul sau chiar primele goluri pentru Pisicile Roșii.”

Andra Cernat: „Am încredere în echipă și în cei care se ocupă de pregătirea noastră. De curând am devenit o pisică roșie, dar parcă sunt aici de câțiva ani. Am găsit un grup unit, disciplinat care știe ce vrea și care m-a primit cu brațele deschise. Acum trebuie să demonstrez că merit să fac parte din echipa pisicilor roșii. Sâmbătă, la meciul cu Real 2 Craiova, avem nevoie de susținerea suporterilor, iar pe această cale îi rog să vină într-un număr cât mai mare, iar la final să sărbătorim împreună victoria.”

De la începutul returului, echipa a fost pregătită de Remus Cojocaru.

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Sergiu Mavriche, Ionuț Ailoaiei și Alexandru Crăciun.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ