– timp de trei zile, băcăuanii pot vizita, la Centrul de Afaceri, standurile Bursei Vinului – Vin Est 2014

Societatea Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, au deschis, vineri, 7 noiembrie, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”, a doua ediţie a evenimentului „Bursa Vinului – Vin Est Bacău”.

Aceasta este o expoziţie regională, cu participare internaţională dedicată vinului, la care participă producători, importatori şi distribuitori de vinuri, accesorii şi echipamente din domeniu, precum şi pensiuni şi crame, dar și producători de alimente tradiționale care se pretează degustării unui pahar de vin bun.

Deschiderea oficială a Bursei Vinului a avut loc în prezența reprezentanților autorităților centrale și locale – senatorul Dragoș Luchian și viceprimarul Vasile Tescaru, a expozanților și, evident, a vizitatorilor, dar și a reprezentanților Legatului Iași al Consulatului România al Ordinului European al Cavalerilor Vinului, ordin care are membri și în Bacău.

”Suntem alături de această expoziție, care în acest an a ajuns la a doua ediție – a spus președintele Legatului Iași al Ordinului Cavalerilor Vinului, Anghel Petre Mihai. Vedem, lucru îmbucurător, că sunt expozanți noi și că această zonă deosebită care este Bacăul încearcă să se deprindă cu evenimente de acest fel. Noi, Cavalerii Vinului, îi încurajăm pe toți cei care înțeleg ce este un vin bun să nu-l omită dintre obișnuințele lor, dar și să-l înțeleagă. Avem proiecte și din partea podgoriilor, dar și a somelierilor și comercianților, le susținem, iar pe cei care organizează manifestări promoționale de acest gen îi încurajăm.”

La standurile Bursei Vinului au loc prezentări şi degustări de vinuri din Republica Moldova, Italia, Franţa, şi România, iar comecianţii pot încheia contracte direct cu producătorii, importatorii şi distribuitorii de vinuri.

Expoziţia poate fi vizitată, sâmbătă, între orele 10,00 – 18,00, iar duminică în intervalul orar 10,00 – 14,00.

[wonderplugin_gallery id=”57″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ