Caravana cinematografica a poposit din nou, in miez de vara, la Onesti, astfel ca iubitorii filmului românesc pot urmari productii din cele mai cunoscute, dar si filme noi. Astfel, pe ecranul gigant amplasat in fata Primariei municipiului vor rula in acest weekend productiile cinematografice “Doar cu buletinul la Paris” (azi, 7 august), “Nunta muta” (sâmbata, 8 august) si “Cel ales” (duminica, 9 august).

Ora de incepere a proiectiilor este  21.00, dar mai mult decât prezentarea in cadrul “caravanei” a filmelor mentionate, in municipiul de pe Trotus vor fi prezenti ca invitati speciali actori care au realizat aceste creatii cinematografice. Vineri, 7 august, la Onesti vor fi prezenti actorii Mircea Diaconu, Dorel Visan si Serban Marinescu, iar sâmbata se va afla pe platoul din fata Primariei municipiului indragitul actor Horatiu Malaiele (care, de la ora 19, va sustine si un spectacol teatral la Cinematograful “Capitol”). Duminica, 9 august , la proiectia in aer liber vor participa actorii Bogdan Stanoievici si Nicodim Ungureanu, ce interpreteaza roluri principale in filmul “Cel ales”.

Mentionam ca alte filme românesti vor rula in aceste zile de august in Onesti la Biblioteca Municipala “Radu Rosetti”. Intre acestea mentionam filmele de lung metraj “Mihail, câine de circ”, “Stefan cel Mare – Vaslui 1475”, “De ce are vulpea coada”, “Ciprian Porumbescu” si documentarul “Cenaclul Flacara – Te salut generatie in blugi.” Orele de prezentare a filmelor la biblioteca onesteana sunt 10.00, 12.00  si 18.00. Caravana cinematografica a ajuns pentru cea de-a III-a oara in municipiul Onesti si bucura iubitorii filmului cu comedii, filme istorice, filme pentru copii si altele.    


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ