5 tone de produse au fost distribuite de voluntarii E.ON pentru 100 de familii din judeţul Bacău care au avut de suferit în urma revărsărilor de apă

Solidaritate, empatie şi ajutor pentru cei aflaţi în mare dificultate. Aceste cuvinte descriu cel mai bine implicarea E.ON în comunităţile din judeţul Bacău, grav afectate de inundaţiile din ultima perioadă.

Astfel, sâmbătă, 4 iunie, dar şi pe parcursul zilei de ieri, 6 iunie, voluntarii E.ON au împărţit alimente, apă, produse igienico – sanitare (soluţii de curăţare, detergent, alcool medicinal), var, vopsea, cizme, lopeţi, mături, roabe, dar şi alte produse pentru 100 de familii din localităţile Helegiu, Orăşa, Pârjol, Tărâţa, Bârneşti şi Livezi care s-au văzut în situaţia de a-şi pierde o parte din bunuri.

PUBLICITATE

“Este tulburător ceea ce am văzut, dar am fost impresionat că am regăsit între cei afectaţi de intemperii, oameni cu caractere puternice, oameni care vor să o ia de la capăt, să-şi refacă gospodăriile şi vieţile. Ca în orice situaţie există şi bune şi rele, iar omul sfinţeşte locul. Mă bucur că am fost în aceste sate din judeţul Bacău, că am reuşit să oferim măcar o speranţă, dacă nu mai mult şi cred cu tărie că nu trebuie să ne lipsească umanitatea şi dorinţa de a ne ajuta semenii” – a menţionat unul dintre voluntarii E.ON.

“În timp ce colegii noştri voluntari din Iaşi şi Bacău îşi manifestau sprijinul faţă de cei afectaţi de inundaţii, alţi colegi din echipele de intervenţii erau pe teren, încercând să diminueze efectul inundaţiilor asupra sistemelor de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice din judeţele Bacău şi Neamţ” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Acţiunea umanitară derulată de voluntarii E.ON s-a desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Constantin Ene” Bacău şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupului E.ON în România care a intervenit şi în anii precedenţi în ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii din judeţele Bacău, Neamţ, Botoşani, Iaşi şi Suceava, prin acordarea de sprijin material, dar şi prin consultanţă cu privire la instalaţiile de gaze naturale sau energie electrică.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ