La data de 16 august a.c., în jurul roei 05.30, poliţiştii din comuna Scorţeni, au fost sesizaţi de un localnic de 21 de ani, despre faptul că un tânăr din localitate a pătruns fără drept în locuinţa sa.

În locuinţa reclamantului poliţiştii deplasaţi de urgenţă la faţa locului au identificat un tânăr de 20 de ani, din comună, iar din verificări au stabilit că acesta, prin distrugerea uşii de acces şi a unei uşi interioare, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi pe fondul unor neînţelegeri mai vechi i-a adresat ameninţări.

Poliţiştii au luat măsura imobilizării tânărului de 20 de ani, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ