Vineri, Consiliul de Administrație al Thermoenergy Group SA Bacău va pune în discuție rezultatul procedurii de selecție a noii conduceri a societății. Reprezentanții Primăriei Bacău declară că nu se urmărește schimbarea în totalitate a conducerii, ci este vorba despre un procedeu complex de reorganizare.

Concursul pentru directori are loc în condițiile în care a expirat perioada de interimat a celor numiți în funcții de conducere. Ei au fost numiți interimar în urmă cu șase luni, la instalarea noului Consiliu de Administrație, urmând ca ulterior să se procedeze în conformitate cu prevederile OUG 109, la o selecție a părții executive a societății. Este posibil ca unii directori să rămână pe funcții, dar la fel de posibil este să fie numite alte persoane în posturile de conducere ale Thermoenergy.

În această perioadă, o comisie specială din cadrul Primăriei Bacău centralizează datele obținute în urma interviurilor la care au participat candidații pentru funcțiile de director. Vineri, în prima parte a zilei, se întrunește Consiliul de Administrație al Thermoenergy care urmează să valideze noile mandate, iar componența exactă a noii conduceri a societății se va da publicității în cursul după-amiezii aceleiași zile.PUBLICITATE