Municipiul Bacau va gazdui, în premiera, pe 11 noiembrie, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, un eveniment unic: Conferinta LIVE2LEAD 2016, care va avea loc în format videocast. Organizatorii, Fundatia Comunitara Bacau, Tatiana Soldeanu – trainer & coach certificat John Maxwell Team, managerul Iulian Cornel Borza si Nick Vercruyssen – CEO în grupul de firme ISSCO, sustin ca va fi „un eveniment revolutionar, de la care participantii vor pleca inspirati si provocati de numeroase idei noi si de instrumente valoroase de leadership si business, gata de pus în practica, livrate de cei mai renumiti experti în domeniu la nivel mondial”.

Speakerii conferintei sunt John C. Maxwell, Simon Sinek, Liz Wiseman si Dan Cathy.

Conferinta VIDEOCAST Live2Lead 2016 are caracter de exclusivitate pentru centrele de proiectie aflate sub licenta John Maxwell Company si nu va putea fi regasita ulterior pe internet sau pe un alt suport de difuzare. Conferinta va fi subtitrata în limba româna.

Biletele pentru „Live2Lead Bacau 2016” se pot achizitiona de pe site-ul conferintei: http://live2leadbacau.ro/bilete/, la pretul standard de 145 de lei, dar pentru grupuri pretul este mai mic. In plus, la tombola organizata cu acest prilej, intre premii se afla si sase carti scrise de John Maxwell, cu autograf original.

Evenimentul incepe de la ora 16,30.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ