– antrenamente intense la Baza 95 Aeriana pentru Ziua Portilor deschise

Pe 11 iunie, bacauanii vor avea parte de un spectacol aerian, cu ocazia Zilei portilor deschise, eveniment organizat de Baza 95 Aeriana.

Aviatorii ii asteapta in casa lor pe iubitorii de aeronave, pentru a le demonstra ca sunt buni profesionisti. Spectacolul aerian va cuprinde evolutii ale aeronavelor civile/sportive, inclusiv cele ale Aeroclubului României sau formatia de acrobatie Iacarii Acrobati.

PUBLICITATE

Pilotii militari nu se vor lasa nici ei mai prejos, evoluând cu intregul arsenal de aeronave de care dispun: elicoptere IAR – 330 Puma Socat, avioane IAR-99 Soim si MiG-21 LanceR.

Pentru ca show-ul sa iasa ca la carte, pilotii se antreneaza de câteva zile. Vineri, cerul Bacaului va fi brazdat din nou de aeronavele participante la mitingul aerian, pentru ca in aceasta zi este programat marele antrenament.

Evenimentul din 11 iunie, incepe la ora 10, iar accesul publicului este liber. Accesul la spectacolul aerian se va face pe poarta SC Aerostar SA Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ