23 februarie 2024
SportVIDEO: Băcăuanul Diego Burlacu, pasă decizivă la primul gol în partida România...

VIDEO: Băcăuanul Diego Burlacu, pasă decizivă la primul gol în partida România – Moldova U17

Talentul băcăuan Diego Burlacu a scris istorie în fotbalul juvenil al României, dând o pasă decisivă pentru înscrierea primului gol în partida amicală U17 dintre România și Moldova. Imaginile spectaculoase ale golului au fost transmise pe rețelele sociale, evidențiind centrarea precisă a lui Diego care a dus la deschiderea scorului.

Partida, care s-a desfășurat la Centrul Național de Fotbal din Buftea, a adus împreună tineri talentați din fotbalul românesc și moldovenesc. Diego Burlacu a făcut diferența în urma unui corner executat magistral, oferind o centrare impecabilă care a fost transformată în gol, deschizând astfel scorul în favoarea României U17.

România U17 a încheiat acțiunea din luna februarie cu două victorii, ambele împotriva selecționatei similare a Republicii Moldova. După un impresionant 4-1 în prima confruntare, echipa a consolidat performanța cu o victorie de 2-0 în cea de-a doua partidă de verificare. Diego Burlacu și colegul său Yanis Pîrvu, de la Campionii FC Argeș, ambii prezenți pe teren din primul minut, au fost factori esențiali în succesul echipei.Performanța lui Diego Burlacu, legitimat la FC Bacău, nu doar că adaugă un moment memorabil în cariera sa tânără, dar consolidează și prestigiul fotbalului juvenil din regiunea Bacău. Cu tineri talentați precum Burlacu, viitorul fotbalului românesc pare promițător și plin de potențial.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri