Noilor viceprimari de Bacau, Constantin Scripat si Dragos Stefan, care au fost pusi in functie la prima sedinta a Consiliului Local, de joia trecuta, le-au fost stabilite atributiile si, incepând de luni, le vor lua efectiv in primire.

Dupa cum ne-a declarat primarul Cosmin Necula, Constantin Scripat se va ocupa de Directia pietelor, Directia de drumuri publice, Directia de salubritate, agrement si parcuri.

Dragos Stefan are in subordine arhitectul sef, Biroul Autorizatii, Compartimentul concesionari si Compartimentul cadastru, precum si Compartimentul de invatamânt, cultura si sanatate.

“Domnul Ovidiu Popovici si-a pastrat delegatiile stabilite prin lege, cu tot ce are in atributii secretarul municipiului Bacau.

Ne-am apucat de lucru la o noua organigrama, avem câteva modele din care ne inspiram, inclusiv din alte orase. Apoi, organigrama urmeaza sa fie avizata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, sa fie aprobata de Consiliul Local, apoi intram in procedurile de reorganizare completa.

Vom organiza concursuri in primul rând pentru posturile de conducere, dar vom vedea exact ce posturi pot fi scoase la concurs, dupa elaborarea organigramei”, a spus primarul Necula, cu referire la preconizatele schimbari ce vizeaza aparatul primarului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Scripat are intr-adevar experienta in a a administra volanul,pardon in a administra directiile sus-mentionate ,doar nu de acolo lua calatorii ?
    Atatia tineri capabili in orasul asta si ati ales viceprimar un “pana unde mergeti? la Orbeni, buuuun 12 lei ” pai asta meritati bacaoani, are scoala in administatia publica ,scoala lui Seche ? de acolo i se trage cu administratia.

  2. pe strada milcov de la poduletul mic si pana aproape de bazar au ramas aceleasi pavele chinezesti de la domnul bibliotecar. Le mai schimbati sau raman asa?? ca doar sunt bani europeni

  3. Dl. Scripat a inceput cu amenintari !
    Mai nou ameninta cu controale pe la diverse societati comerciale daca nu…!
    Poate raspundeti ,,domnule” …viceprimar!

  4. Sunt f. nemulțumită de consilierul d-lui viceprimar Ștefan , deoarece ,eu m-am înscris în audiență ,in data 16 Februarie , iar aceasta consiliera , bănuiesc că nici nu știe viceprimarul , trimite ,plicuri solicitantului de audiență , cu răspunsuri formulate de dumneaei . Cît Dumnezeu să mai reziste un om sa nu explodeze la asemenea mirsavii ? Poate de ia măsuri o data și pentru trintori care-și bat joc de oameni ! Face-ti ceva ca ăștia împiedica oamenii din mersul normal al rezolvării problemelor cetățenilor ! Vă mulțumesc ! Am mers cu plicul in mîna la dumneaei , l-am rupt , pentru că eu am solicitat audiență ,nu răspunsul ei ,că nu de poate soluționa rezolvarea problemei mele . Vă rog faceți ceva ,dacă lași o cerere la registratura ajunge tot la ea ,și-i formulează un răspuns si-o trimite prin posta . Atunci , audiență nu. ?????? Scrisori personale prin posta ,așa de poate comunica cu Primăria ???? Doamne ce zile am ajuns i-si iau angajamentul față de oameni apoi nu știu cum să fugă de problemele lor !!!!! Faceți ceva . Doamne ajută !

LĂSAȚI UN MESAJ