Vechea Gară a Bacăului, reconstituită virtual

3

Vechea Gară a Bacăului, construită la 1868 și demolata în 1981 a fost reconstituită digital de arhitectul Alexandru – Serban Balan.

«Analizând o serie de clădiri aparținând C.F.R. se poate observa o similitudine între volumetria și elementele de decorațiune exterioară ale fostelor gări din orașele Bacău, Tecuci, Pitești, Bârlad și Buzău. Se presupune că a existat un „proiect tip” ce a fost adaptat la cerințele fiecărei teme de proiectare în vederea realizării lor», spune arhitectul băcăuan.

Posted by Alexandru – Serban Balan on Tuesday, January 2, 2018


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Arata mult mai bine dacat hidosenia de astazi.nu stiu cum se face, dar Bacaul pe zi ce trece ajunge doar un targ mizerabil si gri.gara, insula de agrement, calea barladului, lipsa unei soseli de centura, porcaria de fantana arteziana de la Casa de Cultura…vai de capu nostru…

LĂSAȚI UN MESAJ