Vacante muzicale 44

0

Vineri, 7 iulie la ora 21, Orchestra Filarmonicii Mihail Jora sustine un concert extraordinar in Piata Turnului, la Piatra Neamt.

Orchestra Filarmonicii a participat la aproape toate editiile Vacantelor muzicale organizate la Piatra Neamt. In editia cu numarul 44, penultima seara e Seara muzicii crossover. In Piata Turnului evolueaza tenorii Marcel Pavel, Vlad Mirita, Andrei Lazar si orchestra bacauana, dirijata de Juan Cantarell (Spania) si Daniel Jinga, intr-un program divers si cu priza la public, cu arii, uverturi si piese de langa popularitate.

La Vacante au fost in acest an ArgEn Tango cu Analia Selis, M. Castro, O.Massa, Razvan Suma si Rafael Butaru, Orchestra simfonica a Filarmonicii Nationale ‘Serghei Luchevici” Chisinau, dirijata de M. Agafita, flautistul Ion Bogdan Stefanescu, Pop Goes Jazz, Ansamblul folcloric Cindrelul – Junii Sibiului. Maine, Vacantele se incheie cu concertul Orchestrei simfonice de tineret Naissus din Nis (Serbia), dirijor Zoran Andric, solista soprana Cellia Costea.

PUBLICITATE

Ozana Kalmuski Zarea

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ