Investiție Bacău-Neamț. Acord final pentru drumul interjudețean

4

Consilierii județeni s-au întâlnit, joi, într-o ședință extraordinară care a avut pe ordinea de zi un singur proiect, de asemenea, extraordinar prin efectele sale. E vorba despre acordul de colaborare dintre județele Neamț și Bacău în vederea obținerii de fonduri pentru modernizarea unui drum interjudețean.

Forma finală a acordului a fost votată în unanimitate de aleși. Aplicația face parte din proiectul strategic „Regiunea Nord-Est – Axa rutieră strategică 3: Neamț-Bacău” și vizează modernizarea a 99,44 km de drumuri județene din județul Bacău: DJ 207D (granița cu județul Neamț-Traian-DN2F km 28), DJ 241 (graniță Vrancea – Podu Turcului – Iz. Berheciului) și DJ 241 A (Iz. Berheciului – Secuieni).

Proiectul va fi finanțat de Agenția de Dezvoltare Regională N-E, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea investițiilor din județul Neamț va fi de 144,77 de milioane de lei, iar cea a investițiilor din județul Bacău de 184, 66 milioane de lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Lasati-ne cu pacalelile !!! Asa ati fcut si cu centura Bacaului si care e rezultatul ??? Treceti la fapte ,ca de minciuni suntem satui.Atentie timpul trece si iar cersiti voturi,sar putea sa aveti surprize ,cetatenii nu se mai lasa pacaliti cu o sacosica sau o galeata.Ajunge .

  2. Este itradevar de mare interes un astfel de acord si cu judetul Vaslui. Drumul(“ca nu pot pentru ca sa iizic sosea”) acela arata deplorabil,de parca lor bombardat americanii in mondialul al doilea(razboiul,bre! Ca nu vorbim de fotbal aici) cand ii tocau mafunt pe nemti. Zic si eu,nu dau cu paru’ ,stimabililor.

LĂSAȚI UN MESAJ