O echipa de muncitori a inceput refacerea retelei electrice si inlocuirea stâlpului retezat in teribilul accident de joi seara, de pe Calea Marasesti, din fata Spitalului de Pediatrie.

In zona mai sunt inca vizibile urmele impactului, pete de motorina, resturi plastice, dar mai ales candelele aprinse de trecatori, ce stau marturie a tragediei.

Reamintim ca in locul cu pricina, un sofer beat a intrat pe trotuar cu autoturismul pe care il conducerea, a lovit stâlpul de iluminat, pe care l-a doborât, si a ucis o femeie de 36 de ani, care mergea spre casa impreuna cu fetita ei de sapte ani.

PUBLICITATE

Copilul a scapat ca prin minune. O alta femeie de pe trotuar a fost ranita usor. Soferul, in vârsta de 59 de ani, a fost testat cu etilotestul imediat dupa accident si a rezultat ca avea o alcoolemie de 0,94 la mie.

De asemenea, i s-au recoltat si probe de sânge, la spital. El a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. In acelasi stâlp s-a mai izbit o masina saptamâna trecuta, insa fara sa produca victime.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Asemenea persoane ce iau viata la alte vieti nevinovate trebuie sa plateasca cu viata lor nu arest preventiv ca el se reintoarce si va face la fel dar persoana decedata nu si a ramas si un inger marcat pt tot restul vietii.Asemenea persoane nu merita sa traiasc.autoritatiluati masuri ca din ce in ce tot mai multi inconstienti urca la volan beti si curma viata unuia nevinovat.cate victime mai trebuie sa dati niste legi drastice??????????

  2. Si eu m-am întors din parc destul de des cu copii pe acolo si chiar m-am gândit ca e riscul destul de mare din cauza vitezei cu care se circula. Niste garduri ca la intersecția 9Mai cu Unirii zic eu ca nu ar strica.

  3. Trebuie niste legi drastice cu asemenea numiti ,,soferi” inconstienti.Tragem un semnal de alarma pt ca altfel vom muri cu zile fie ca soferi care circulam regulamentar sau pietoni disciplinati.VA RUGAM SA DATI NISTE LEGI DRASTICE PT TOTI SOFERII ,CHIAR DACA SI EU SUNT SOFER!

  4. Cred ca o mica parte din vina o au cei care “proecteaza si administreaza” drumurile trotuarele si pistele pentru biciclete din localitate si nu numai. O fi lipsa de….viziune….interes……profesionalism ??? In final…..prostia si coruptia ucid ! Un lucru-i cert, *traim* inrt-un oras prost administrat.

LĂSAȚI UN MESAJ