Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale cu sprijinul celor de la Postul de Poliție Letea Veche, la data de 22.09.2015 orele 12.30, au efectuat o descindere domiciliară in com. Letea Veche, ocazie cu care a fost depistat un bărbat de 33 ani, domiciliat in com. Letea Veche, împotriva căruia, era instituită măsura urmaririi la nivel international, din data de 27.08.2015, intrucât se sustragea de la executarea unui mandat european de arestare emis de autoritatile germane, pentru comiterea infractiunii de furt.

Acesta a fost incarcerat în Centrul de reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bacau, urmând ca in continuare să se declanseze procedurile de predare către autoritatile judiciare germane.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ