Consiliul Local Bacau a aprobat in sedinta de marti Planul de Urbanism Zonal pentru ridicarea Complexului Multifunctional Comercial si Ansamblu Rezidential pe Bulevardul Unirii 30-32 din municipiul Bacau. Este vorba despre terenul privat situat in zona cladirii 30 Avenue, in locul fostei fabrici Proletarul.

Este, practic, cel mai mare proiect imobiliar din Bacau din ultimii 27 de ani. Pe o suprafata de 20 de hectare se vor ridica, asadar, spatii comerciale si locuinte, integrate intr-un complex al carui beneficiar este SC Tehnostrade SRL Bacau, si proiectat de B.I.A. Iuliana Geliman din Bacau.

Arhitecta Iuliana Geliman a facut o scurta prezentare a proiectului in fata alesilor locali si a precizat ca spatiile pentru servicii vor ocupa o suprafata desfasurata de 60.000 mp, iar cele pentru locuinte 140.000 mp (in jur de 700 de apartamente, la un pret mediu de 800 euro/mp).

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”668″]

Complexul va beneficia si de 2000 de locuri de parcare, dispuse in doua parcari sub si supraterane. Pentru un acces facil in complex, strada Nufarului va fi largita cu inca un sens de mers. Termenul de executie este preconizat la doi ani din momentul obtinerii autorizatiei de construire, estimata la inceputul primaverii viitoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

  1. Sigur, din proiect lipsesc navetele spatiale, cateva terenuri de tenis pe acoperisurile blocurilor, iar cu atata spatiu verde pe clădiri, cred ca locuitorii vor avea un aer proaspat de munte.

  2. Eu am impresia ca indivizii astia traiesc pe alta planeta.Cati bacauani castiga atat de bine incat sa le cumpere apartamentele alea scumpe?Ce locuri de munca asa de bine platite sunt in orasul asta ca sa-si poata permite o locuinta scumpa?Nu stiu ce spera cu un asemenea proiect si nu cred ca va fi ceva de succes.Nimic nu merge in orasul asta,Nu se vede?Vise,taica!

  3. Sa puneti macar o placa comemorativa, pt alinarea celor aproximativ 3000 salariati si apoi actionari,
    ce si-au pierdut locurile de munca si actiunile! In rest sa dea Dumnezeu, sa se realizeze si sa fie consumatori si nivel de trai ridicat pt a beneficia de acestea… n

LĂSAȚI UN MESAJ