FOTO: ISU Bacau

Pompierii salvatori băcăuani au intervenit în această dimineață, la ora 08:22, pentru lichidarea unui incendiu produs în interiorul unui apartament situat la etajul IV, al unui bloc de locuințe de pe strada Alecu Rosso, din municipiul Bacău.

Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială pentru salvare de la înălțime. Totodată, pentru coordonarea acțiunilor de intervenție la fața locului s-a deplasat și grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău, cu un autoturism pentru muncă operativă.

Salvatorii au constatat la sosirea la fața locului faptul că, incendiul se manifesta în sufrageria apartamentului situat la etajul IV și că în locuință nu se afla nicio persoană.

PUBLICITATE

Prin intervenția promptă, rapidă și eficientă a celor 14 pompieri salvatori incendiul a fost lichidat la ora 08:40.

De menționat este faptul că, în urma evenimentului nu s-a înregistrat nicio victimă.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații închise (lumânare), au ars material textile și bunuri de mobilier și s-au deteriorat pereții sufrageriei și a camerelor învecinate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ