Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiști după ce s-a stabilit că acesta ar fi tâlhărit o minoră de 12 ani. Telefonul mobil sustras, în valoare de 1300 de lei, a fost recuperat.

La data de 22 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău și polițiștii din comuna Strugari au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat că tânărul de 20 de ani, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, ar fi acostat o minora de 12 ani, care se deplasa pe strada Republicii din municipiul Bacău și i-ar fi smuls acesteia din mână un telefon mobil, în valoare de 1300 de lei.

PUBLICITATE

Bunul sustras a fost recuperate și restituit persoanei vătămate.

Față de tânărul de 20 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ