Un tanar de 29 de ani din comuna bacauana Dofteana s-a sinucis, miercuri, din dragoste. Nu inainte de a-si anunta intentia pe facebook. Prietenii din lista au ras de postarea sa si chiar l-au incurajat explicit sa se spanzure, crezand, probabil, ca fac glume de mare clasa.

“Ţi-am spus că o voi face, dacă mă vei lăsa și tu. Ai crezut că glumesc? Te-am iubit cu toată fiinţa mea, ca pe ochii mei, dar ţie nu ţi-a păsat de loc de inimioara mea. BLESTEMATĂ SĂ FII PE VECI!”, a scris pe Facebook Mihai in ultima postare.

Inainte, el postase un videoclip cu Sarah Brightman si Andrea Bocelli – Time to Say Goodbye si unul cu 3 Sud Est – Alaturi de ingeri.

PUBLICITATE

Cu cateva ore inainte sa se sinucida, el a scris pe wall-ul sau sec: “Ma spanzur”.

“Sa iti fie de bine!” i-a urat Alexandra, o tanara de 19 ani din localitate.

“Sa cauti o franghie de nisip, cand o vei gasi, o poti face”, i-a scris Elena, o tanara din Bacau, la care Mihai a spus ca asa va face.

“Mult succes” i-a urat si Eugenia, 28 de ani, tot din Darmanesti iar Mihai i-a dat Like la comentariu.

Au fost si prieteni care l-au sfatuit sa se mai gandeasca, sa nu faca gesturi pripite, insa Mihai nu le-a raspuns.

“E revoltator ce vad aici!!! e clar ca băiatul acesta avea nevoie de ajutor să-i fie alungate gândurile negre aduse de suferințe…. dar pe lângă faptul ca unii nu au fost în stare sa dea un sfat sau sa pună mana pe telefon sa sune, sa facă ceva ,mai mult l-au încurajat și l-au luat în ras… e strigător la cer ca în ziua de azi nu mai exista frica de Dumnezeu sau mai bine zis de cel rau (ca el e cel ce învață la rau)…Dumnezeu sa te ierte!!!și sa ierte și prostia celor ce te-au “ajutat” sa faci asta!!!”, a scris Ana-Maria, revoltata pe atitudinea “prietenilor” lui Mihai.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Oamenii de pe facebook ce au cate 200-300 prienteni virtuali sunt mai singuri decat cei ce au un frate natural. Facebook-ul este din pacate e o aplicatie care ajunge sa stranga sau sa mediatizeze mai mult “gunoaie”. Daca si-ar inchide contul multi utilizatori s-ar simti mai linistiti, mai plini de viata si cu mai mult timp la dispozitie pt activitati practice

LĂSAȚI UN MESAJ