La Teatrul de Vara “Radu Beligan”, intr-o sala arhiplina, s-a derulat in aceasta seara spectacolul de Miss & Mister Boboc 2016 a Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacau.

Probabil cu cel mai mare numar de concurenti, 23, dintre care 9 baieti si 14 fete, spectacolul a durat aproximativ patru ore si jumatate, timp in care cei angrenati in competitie au incercat sa demonstreze juriului si publicului ca merita sa poarte titlurile mult ravnite.

Dupa cele cateva probe plus spectacolul pus in scena de ceilalti elevi ai colegiului, la final, juriul a hotarat: Miss Boboc Colegiul Economic “Ion Ghica” 2016 a fost desemnata Ancuta Elena Chiraples, iar Tudor Stelea a fost incoronat cu titlul de Mister Boboc.

PUBLICITATE

Detalii de la acest eveniment veti putea citi in editia de luni, 28 noiembrie, a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ