Lucrătorii Postului de Poliţie Bereşti Tazlău au fost sesizaţi prin SNUAU 112, la data 27.07.2015, ora 03:20, de către un tânăr de 21 ani, din mun. Bucureşti, despre faptul că i-a fost avariat autoturismul proprietate parcat pe marginea DJ 118A, de un alt autoturism.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Poliţie Bereşti Tazlău, care au stability că, un tânăr de 24 ani din com. Bereşti Tazlău, sat Turluianu, jud. Bacău, conducând autoturismul, pe DJ 118 din com. Bereşti Tazlău, pe direcţia Tescani-Romanesti, într-o curbă a pierdut controlul asupra volanului, acroşând uşor autoturismul reclamantului care era parcat pe marginea drumului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto, tânărul de 24 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În urma evenimentului rutier conducătorul auto nu a suferit leziuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din C. pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ